Színház, 2017/6.

A Kultúrbrigád a Színház júniusi számában

Share on FacebookShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Több cikk is foglalkozik a Kultúrbrigáddal, illetve annak előadásaival a Színház című folyóirat júniusi számában.

A lap vezető anyaga Taós előadást csinálj, Sanyi! címmel egy fogalomtisztázó kerekasztal leirata a kommersz és bulvárszínház fogalmáról, műfajáról, jellegzetességeiről, szórakoztató és művészi színház különbségeiről, már ha vannak ilyenek. Kovács Bálint kérdéseire Orlai Tibor, az Orlai Produkció vezetője és Urbán Balázs színikritikus mellett Ugrai István, a Kultúrbrigád produkciós vezetője válaszolt. Szó esik a Kultúrbrigádról Urbán Balázs Kommersz vagy amit akartok című cikkében, illetve Karsai György arra reakcióként írt kommentárjában is. A Színházportré rovatban Kovács Bálint beszélgetése olvasható Ugrai Istvánnal, Nyulassy Attilával és Zsedényi Balázzsal, illetve Papp Tímea Újranéző-cikke, a Revütlen szeretetzuhany, amely Az Őrült Nők Ketrece című előadásunkról szól.

A Színház folyóirat kapható a jelentősebb újságárusoknál, az Írók Boltjában, továbbá a Kultúrbrigád előadásai előtt és azok szünetében az Átrium Film-Színházban.